Tlf: 455 19 40 E-post: [email protected] Adresse: Moafjæra 8C, 7606 Levanger

Vi får av og til forespørsler om å ta en Big 5-personlighetstest slik som vi bl.a. har gjort på «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else» og «Sånn er du» med Nils og Harald. Det fikser vi!

Det du får, er

  • Tilbakelesning, ca. en time. Her blir resultatene forklart, og satt i sammenheng med deg og ditt liv.
  • Skriftlig rapport som inneholder alle skårene, samt en oversikt over hva skårene betyr. Oversikten er generell, og ikke skreddersydd for testresultatene.

Det vi trenger er

  • Navn på den som skal testes
  • Epost til den som skal testes
  • Gjerne et hint om når det passer å gå gjennom resultatene. Men du får instrukser om hvordan du kan sette opp time til tilbakelesning selv.
  • Og en epost-adresse å sende faktura på 1990,- pr test til, samt postadresse fordi regnskapssystemet krever det.
  • Alt dette mailes til [email protected], eller fyll ut skjemaet. Lurer du på noe rundt dette, er det naturligvis bare å ringe eller spørre til samme epost-adresse.
NEO-PI Big 5 Personlighetstest, by Midjourney
NEO-PI Big 5 Personlighetstest

Det neste som skjer er at vi sender instrukser om hvordan ta testen på web pr. e-post til den eller de som skal testes. Er det en gave, kan vi sende instruksene til den som bestiller, som da f.eks. kan skrive ut instruksene og legge rød sløyfe rundt eller noe. Tilbakelesning tar ca. en time, og kan skje over grendel.confrere.com (helst), telefon eller (svært sjelden men fullt mulig) hos oss på Levanger.

Testen som brukes er Costa & McCraes NEO-PI 3. Det er akkurat den samme testen som brukes i Sånn er du. Tilbakelesningen gjøres av Rolf Marvin Bøe Lindgren, som er den samme som veileder Nils og Harald i Sånn er du.

(Ønsker du hjelp med å velge hvem du ønsker å ansette til en stilling, eller en workshop til firmaet ditt med teamanalyse og kurs i personlighet kan vi ordne det også.)