Få skreddersydd en personlighetstest til akkurat ditt formål. Skal du gjøre en kundeundersøkelse, avgjøre hvem som passer sammen, eller avdekke motivasjon, men ønsker full integrasjon med dine systemer, eller trenger du bare et lite utsnitt av personlighet eller motivasjon?

Grunnen til at vi kan tilby dette er at vi ikke bare vet hvordan personlighetstester lages. Vi vet hva profilene du får betyr, også. 

Dagbladets valgomat høsten 2021 forteller deg ikke bare antatt partipreferanse, men også velgerpersonlighet. Dette fikk vi til fordi vi vet sammenheng mellom personlighet og indivuduelle preferanser, og kunne utvikle en test som målte motivasjon ut fra de spørsmålene som Dagbladet alt hadde valgt.

DNB har utviklet en test som skal brukes til veiledning av nye og særlig unge kunder uten erfaring som låntagere. Den fanger blant annet opp ting som har å gjøre med egen økonomisk atferd som kan være nyttig å vite.

Digleefy har utviklet et omfattende teambyggingsapparat, RoleFindr, basert på Grendels skreddersøm.

Meningsmålingsbyråer trenger av og til å vite noe om respondentens personlighet. Da er det problematisk å bruke en full personlighetstest. Vi kan velge ut akkurat spørsmålene du trenger.

I tillegg til å måle gunnleggende personlighet basert på Big 5, kan vi også måle hva som motiverer, hvordan du foretrekker å bidra på jobb, hvem som passer i parforhold, og mye annet.