[fusion_builder_container hundred_percent=»no» hundred_percent_height=»no» hundred_percent_height_scroll=»no» hundred_percent_height_center_content=»yes» equal_height_columns=»no» menu_anchor=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»center center» background_repeat=»no-repeat» fade=»no» background_parallax=»none» enable_mobile=»no» parallax_speed=»0.3″ video_mp4=»» video_webm=»» video_ogv=»» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_loop=»yes» video_mute=»yes» video_preview_image=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» margin_top=»» margin_bottom=»» padding_top=»» padding_right=»» padding_bottom=»» padding_left=»»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ spacing=»» center_content=»no» link=»» target=»_self» min_height=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»left top» background_repeat=»no-repeat» hover_type=»none» border_size=»0″ border_color=»» border_style=»solid» border_position=»all» padding_top=»» padding_right=»» padding_bottom=»» padding_left=»» dimension_margin=»» animation_type=»» animation_direction=»left» animation_speed=»0.3″ animation_offset=»» last=»no»][fusion_text]

My first HTML document

I denne testen blir du sammenlignet med 271 mennesker som alt har tatt testen. De er plukket fra LinkedIn, twitter og Facebook. Hvis du får en annen skår enn du er vant med, kan det komme av skjevhet i dette utvalget.

Les mye mer om testing på Om personlighetstesting.

Big 5-skåren din er:

Det som kommer nå er en enkel beskrivelse av hvordan mennesker som skårer som deg har en tendens til å være. Beskrivelsene er svært generelle og sier noe om hvordan du pleier å være over tid, ikke hvordan du kan være i korte perioder.. En mer detaljert test med flere spørsmål vil kunne være mer presis og mer beskrivende.

Styrke: 9

Du er litt kresnere enn de fleste når det gjelder å være med på ting, delta, ta styring. Du oppfattes gjerne som litt reservert. Det er ikke viktig for deg at ting skjer hele tida. Du kan trives med å fordype deg i oppgaver, heller enn å ha mange baller i lufta. Har du med mange mennesker å gjøre over tid, kan du fort føle behov for å trekke deg tilbake.

Varme: -2

For deg er ting, prosesser, hva som skal gjøres viktigst. Du er saksorientert og opptatt av fakta. Du kan være lite glad i småprat. Du foretrekker å pleie omgang med mennesker som har kunnskap eller egenskaper som kan være nyttig for deg.

Kontroll: 13

Du kan av og til være litt rotete og vimsete. Til gjengjeld har du lett for å omstille deg. Du trives best med oppgaver som ikke har noen fast struktur.

Følelser: 12

Du har lett for å bekymre deg og skulle sjekke alt. Du kan ha en tendens til å synes at alt er like alvorlig. Du trives med trygge, rolige oppgaver, eller oppgaver hvor ting skal kontrolleres og inspiseres og hvor du har kontroll.

Kultur: -10

Du synes det er best når ting får være som de var og trives med det kjente og vante. Du trives med oppgaver som ligner på oppgaver du har gjort før.

MBTI

Din sannsynlige MTBI-type er: ISTP

(Forklaringer på typen: ISTP)

Belbin

Dine sannsynlige Belbin-roller er:

Monitor/Evaluator

Shaper

Les om Belbin-rollene på Belbins enkle forklaring.

Arbeidsroller

Dine sannsynlige foretrukne arbeidsroller er:

Du er teoretisk anlagt og liker å jobbe med ting som krever resonnering.

Du er praktisk anlagt og liker å arbeide med konkrete ting.

Grendel evidensbasert psykologi har naturligvis tung kompetanse på disse instrumentene og bruker dem i sine tjenester. MBTI markedsføres i Norge av Assessio, JTI av Optimas, og Belbin av Belbin Norge.

Hvis du liker denne testen:

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]