Vi får av og til forespørsler om å bli testet slik som vi bl.a. har gjort på «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else» og «Sånn er du» med Nils og Harald. Det fikser vi! Det vi trenger er

  • Navn på den som skal testes
  • Epost til den som skal testes
  • Skype-id (Ikke Skype for Business) eller telefonnummer til den som skal testes (for tilbakelesning). Skype er foretrukket fordi mobilnettet her i distriktene har litt varierende kvalitet. Gjerne et hint om når det passer å gå gjennom resultatene.
  • Og en epost-adresse å sende faktura på 1990,- pr test til, samt postadresse fordi regnskapssystemet krever det.
  • Alt dette mailes til [email protected]. Lurer du på noe rundt dette, er det naturligvis bare å ringe eller spørre til samme epost-adresse.

Det neste som skjer er at vi sender instrukser om hvordan ta testen på web pr. e-post til den eller de som skal testes. Er det en gave, kan vi sende instruksene til den som bestiller, som da f.eks. kan skrive ut instruksene og legge rød sløyfe rundt eller noe. Tilbakelesning tar ca. en time, og kan skje over Skype (helst), telefon eller (svært sjelden men fullt mulig) hos oss på Levanger.

Testen som brukes er Costa & McCraes NEO-PI 3. Det er akkurat den samme testen som brukes i Sånn er du.

(I enkelte tilfeller er det ønske om karriereveiledning, det er en egen tjeneste og som innebærer at du får en skriftlig rapport i ettertid. Ønsker du hjelp med å velge hvem du ønsker å ansette til en stilling, eller en workshop til firmaet ditt med teamanalyse og kurs i personlighet kan vi ordne det også.)

Print Friendly, PDF & Email